Hallo,

bitte melden Sie sich mit Ihrem Username und Passwort an.

Extensia delicată a părului – extensii hairtalk

Extensii cu confort unic la purtare și tranziții invizibile

Părul complet, voluminos, subliniază frumusețea individuală, oferă multe posibilități pentru un stil perfect și oferă purtătorului o atitudine mai bună față de viață. Cu extensiile hairtalk, părul lung și sănătos nu mai este un vis de neatins. Sistemul adeziv unic se amestecă fără probleme în părul natural, tranzițiile fiind greu de observat. Este un fel de magie pentru păr.

Aflați mai multe

Extensia părului - rapid și ușor cum nu a fost niciodată înainte

De ani de zile hairtalk a fost marca principală pentru extensiile cu bandă de pe piața mondială. Ca pionieri ai acestei metode de extindere a părului și de îngroșare a părului, cunoaştem exact ce este important. Prin urmare, Sistemul nostru de extensii cu bandă hairtalk este incredibil de blând pentru păr, remarcabil de confortabil și este folosit numai de către profesioniștii în coafoare din saloanele noastre partenere hairtalk.

Aflați mai multe despre hairtalk

Ce trebuie să am în vedere în utilizarea extensiilor hairtalk?

Graţie Sistemului de Extensii cu Bandã hairtalk, extensiile părului nu sunt vizibile ca extensii de păr sau ca îngroșare a părului. Atunci când le neteziţi, ele rămân absolut pe poziţie. Gama de purtare este flexibilă - chiar și sporturile și sauna sunt posibile în purtarea extensiilor pentru păr. Și cu produsele de îngrijire corespunzătoare, părul rămâne suplu și îngrijit pentru mult timp.

Pot fi utilizate din nou extensiile hairtalk?

Extensiile hairtalk sunt ataşate cu sistemul inovativ de extensii cu bandã hairtalk și pot fi îndepărtate fără durere și rapid fără a rupe părul, timp de opt săptămâni, cu spray-ul nostru special. Cu o întreţinere bună în rândul produselor de îngrijire a parului, extensiile de păr rămân intacte pentru o lungă perioadă de timp și pot fi pur și simplu refolosite la nivelul liniei părului. Acest proces poate fi repetat până la de trei ori cu atenţia adecvată - și vă face să vă bucurați de extensia părului sau de îngroșarea părului chiar mai mult!

Efectul hairtalk –
înainte şi după